info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, Ado pakt stijgende lijn door!

BET VAN DE DAG, Ado pakt stijgende lijn door!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Excelsior Rotterdam – ADO Den Haag

Om 20:00 wordt er afgetrapt in het Woudestein Stadion in Rotterdam Nederland tussen Excelsior en ADO. De twee teams ontmoette elkaar al 16 keer eerder, maar twee keer wist Sparta te winnen, 4 keer werd het gelijk en maar liefst 10 keer wist ADO aan het langste eind te trekken.

Excelsior won erg knap in de vorige ronde twee keer van Heracles en schakelde daarvoor Roda uit. Dit had ik niet perse verwacht aangezien ze daarvoor 6 wedstrijden niet gewonnen hadden. ADO bevindt zich momenteel in een van de beste vormen ooit. Ze wonnen de eerste 4 play offs wedstrijden allemaal, opvallend vier keer met 2-1!

Het wordt een strijd tussen de twee top spitsen Thijs Dallinga en Thomas Verheydt die dit seizoen erop los gescoord hebben.

9 van de laatste 10 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten en in 9 van de laatste 10 ontmoetingen wisten beide teams te scoren, op doelpunten spelen vanavond is dan ook een goede optie. Ik verwacht BTTS & meer dan 2.5 doelpunten, echter ligt de value vanavond op dat ADO niet verliest van Excelsior.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: