info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, teamdoelpunten dubbel!

BET VAN DE DAG, teamdoelpunten dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Midtjylland vs Brøndby

Superligaen
Donderdag 12 mei 20:00

Midtjylland wil dichterbij koploper Kopenhagen komen in hun wedstrijd tegen Brøndby in de MCH Arena. De gastheren staan ​​tweede, vier punten achter Kopenhagen, terwijl de bezoekers zesde staan, vier punten verwijderd van een play-offplek in de Western Conference.

Midtjylland won vier van hun laatste vijf wedstrijden en versloeg AaB met 1-2. De ploeg van Bohenriksen won zeven van hun laatste tien wedstrijden in de Deense Premier League. De drie wedstrijden die ze niet wonnen in die reeks waren tegen Kopenhagen. Exclusief de wedstrijd tegen Kopenhagen heeft Midtjylland 9 van hun laatste 11 thuiswedstrijden gewonnen. Wolves scoorde dit seizoen in 23/29 competitiewedstrijden. Alleen Silkeborg (52) en Kopenhagen (51) hebben meer dan hun 50 goals gemaakt.

Brøndby eindigde de laatste keer dat het zeven wedstrijden verloor toen het in de slotfase met 1-1 gelijkspeelde met Kopenhagen. Desalniettemin staat de ploeg van Nils Frederickson nu negen wedstrijden zonder overwinning, nadat ze hun laatste vier uitwedstrijden in totaal met 10-1 hebben verloren. De jongens van Vestegnen kregen dit seizoen 37 goals tegen in de Deense Premier League, waarvan 16 in hun laatste acht wedstrijden.

Zürich vs Lausanne Sport

Super League
Donderdag 12 mei 20:3
0

De twee teams van de andere kant van de Zwitserse Premier League staan ​​tegenover Sporting Lausanne in Letzigrund in Zürich. De gastheren werden onlangs tot kampioen gekroond en het is bevestigd dat de bezoekende ploeg volgend seizoen in de tweede divisie zal spelen.

Zürich boekte vier zegens op een rij en wonnen in deze reeks van de beste ploegen uit Zwitserland namelijk; Young Boys, Basel en St. Gallen! Zürich heeft het beste thuisrecord in de divisie. Het team van André Breitenreiter scoorde 39 van de mogelijke 48 (W12-D3-L1) punten. Zürich scoorde in eigen huis al 41 doelpunten in 16 wedstrijden en zijn daarmee topscorer in eigen huis. FCZ scoorde dit seizoen meerdere doelpunten (over 1.5) in 23/33 competitiewedstrijden.

Sporting Lausanne won dit seizoen slechts één keer thuis en geen enkel team is tot nu toe onder de zeven punten gezakt die ze tot nu toe hebben behaald (W1-D4-L11). Les bleu et blanc hebben dit seizoen slechts twee keer foutloos gespeeld en hebben de slechtste verdediging in de competitie, met 68 doelpunten in slechts 33 wedstrijden.

Bet van de dag

Midtjylland kan geen punten meer laten liggen als ze koploper Kopenhagen willen inhalen, daarom moeten ze drie punten pakken tegen een team dat niet in vorm is. De bezoekers verloren hun laatste vier wedstrijden en kregen tien doelpunten tegen. De nieuw gekroonde Zwitserse Premier League-kampioenen krijgen Sporting Lausanne, waar de gastheren gemakkelijk zouden moeten winnen. De bezoekers van Alan Casanova hebben dit seizoen slechts één keer uit gewonnen. Zürich heeft dit seizoen thuis 41 doelpunten gemaakt en ik kan me niet voorstellen dat ze er niet minstens twee scoren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: