info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, van Italië naar Frankrijk!

BET VAN DE DAG, van Italië naar Frankrijk!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Napels vs Sassuolo
Serie A
Zaterdag 30 april om 14:00

Napoli zal een derde plaats proberen te behalen tegen middenklasse Sassuolo in het Diego Armando Maradona Stadion nadat hun laatste hoop op een titel was vervlogen. De gastheren staan ​​momenteel één punt boven de als vierde geplaatste Juventus, terwijl de bezoekers 10e staan.

Ondanks een voorsprong van twee doelpunten kreeg Napoli in de laatste 10 minuten drie doelpunten tegen toen ze met 3-2 verloren van Empoli, die 16 competitieduels zonder overwinning had gespeeld. De kant van Luciano Spalletti heeft slechts drie van Napoli’s eerste 10 wedstrijden gewonnen, alle drie tegen lagere teams. Napoli hield de nul in de laatste 10 Serie A-wedstrijden. Partenopei verloor ook negen van hun laatste 10 thuiswedstrijden niet. Napoli heeft dit seizoen het net gevonden in 30/34 wedstrijden in de Serie A en scoorde in 14 van hun laatste 15 wedstrijden.

Ondanks de voorsprong heeft Sassuolo nu drie van hun laatste vier wedstrijden verloren toen ze de vorige keer thuis met 1-2 werden verslagen door Juventus, Moise Kean’s maakte maandag de winnende in de slot minuten. De uitploeg van Alessio Dionisi won slechts drie van hun laatste 10 uitwedstrijden en verloor de laatste twee tegen Cagliari en Lazio. Sassuolo hield slechts drie keer de nul in hun eerste 34 Serie A-wedstrijden, slechts één keer thuis. Neroverdi scoorde dit seizoen in 29/34 competitieduels, alleen koploper Milan (35) scoorde meer goals dan Sassuolo (33).

Rennes vs Saint Etienne
Competitie 1
zaterdag 30 april 20:00

Twee teams die om heel verschillende redenen punten nodig hebben, ontmoetten elkaar in Roazhon Park. Rennes is op jacht naar de Champions League, terwijl Saint-Etienne dreigt te degraderen. De gastheren staan ​​momenteel derde, maar alleen boven het als vierde geplaatste Monaco in doelsaldo. De bezoekers hebben vier punten voorsprong op de als 19e geplaatste Bordeaux, maar twee punten verwijderd van het automatische veiligheid.

Ondanks dat hij in het laatste half uur met 10 man speelde, herstelde Rennes zich van een reeks overwinningen op de volgende twee teams door de laaggeplaatste Lorient met 5-0 te verslaan. Met deze overwinning heeft de ploeg van Bruno Genesio 11 van hun laatste 14 thuisoverwinningen behaald, waaronder zes van hun laatste zeven. Rennes scoorde dit seizoen in 29/34 wedstrijden in de Ligue 1 en alleen kampioen Paris Saint-Germain (79) scoorde meer dan hun totaal van 75. 46 van Les Rouge et Noir’s doelpunten dit seizoen werden thuis gescoord. Rennes maakte 27 goals in hun laatste 7 thuiswedstrijden.

Saint-Etienne slaagde er de vorige keer niet in om hun verliesreeks van drie wedstrijden te verlengen door thuis met 4-1 te verliezen van een ploeg in vorm in Monaco. Het team van Pascal Dupraz heeft dit seizoen slechts drie keer gewonnen op reis. Alleen Lorient (11) en Bordeaux (12) hebben minder punten gescoord dan de 13e van Saint-Etienne. Les Verts scoorde slechts vier doelpunten in hun eerste 34 Ligue 1-wedstrijden, drie tegen teams 15e en lager. Alleen Bordeaux (84) kreeg meer goals tegen dan Saint-Etienne (68), met 17 in hun laatste vijf wedstrijden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: