info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, Europa door!

BET VAN DE DAG, Europa door!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Rennes vs Lorient
Ligue 1
Zondag 24 april om 13:00

Rennes zal op Rozan Park proberen terug te keren naar de Champions League tegen het degradatiebedreigde Lorient. Nadat Monaco Saint-Etienne had verslagen, zakten de gastheren naar de vierde plaats, terwijl de bezoekers 15e staan, slechts vier punten boven de degradatie-play-off.

Rennes verloor voor de tweede keer op rij doordat Strasbourg met 2-1 te sterk was. Vóór deze twee nederlagen was de ploeg van Bruno Genesio zeven wedstrijden ongeslagen in de Ligue 1, waarvan er zes werden gewonnen. Het record van Rennes thuis in League 1 dit seizoen is W11-D1-L4, dat verandert in W7-D0-L1 wanneer het een kant van de onderste helft van de ranglijst haalt. In de Ligue 1 vindt alleen Paris Saint-Germain (42) vaker het net dan Rennes (41). Les Rouges et Noir hebben tweemaal of meer gescoord in hun 10/16 thuiswedstrijden, inclusief elk van hun laatste zes wedstrijden.

Lorient wist voor de laatste keer uit de degradatiezone te blijven, scoorde in de 5e minuut van de rust en versloeg de laatst geplaatste Metz met 1-0. De ploeg van Christophe Pélissier won de laatste twee thuiswedstrijden, maar kreeg zeven goals tegen in de laatste twee uitwedstrijden tegen Nice en Paris Saint-Germain. In feite heeft geen enkel team minder punten verzameld in de Ligue 1 dan Lorient, met Les Merlus slechts 11 punten uit hun eerste 17 wedstrijden. Lorient hield dit seizoen slechts vier keer de nul thuis, en alleen Bordeaux (47) kreeg meer tegen dan de 36 Lorient heeft toegestaan.

Kopenhagen vs Randers FC
Superligaen
zondag 24 april om 16:00

Kopenhagen gaat op zoek naar versterkingen tegen Landers in het hoog aangeschreven Parken Stadium. De gastheren staan ​​momenteel zes punten boven nummer twee Midtjylland, terwijl de bezoekers zesde staan ​​in het klassement.

Kopenhagen versloeg Brøndby thuis met 2-0 en sloeg terug met een 3-1 overwinning op Silkeborg. Met dit resultaat heeft de ploeg van Jess Thorup nu negen van hun laatste tien wedstrijden in de Deense Premier League gewonnen. Kopenhagen heeft dit seizoen slechts één keer thuis verloren (tegen Midtjylland) en won telkens de laatste vijf wedstrijden. Kopenhagen is niet alleen de topscorer in de hoogste klasse van Denemarken (48), maar ook de beste verdediging van het land met slechts 16 goals tegen en 15 keer de nul gehouden.

Ondanks de voorsprong verloor Landers voor de derde keer op rij en verloor thuis met 2-1 van Silkeborg. Na vier van hun eerste zes thuiswedstrijden te hebben gewonnen, won de ploeg van Thomas Thomasberg slechts één van hun laatste zeven uitwedstrijden (W1-D3-L3), waaronder een 3-0-nederlaag tegen de volgende tegenstander. Slechts drie van de onderste vier van de competitie hebben dit seizoen minder doelpunten gescoord dan Landers, en de Colts hebben in vier van hun laatste zes uitwedstrijden niet gescoord. Landers speelde slechts vijf van de eerste 26 wedstrijden van het seizoen, met slechts twee uit.

Bet van de dag

Rennes heeft deze wedstrijd gespeeld na het verlies van hun laatste twee wedstrijden, maar ik hoop dat ze thuis revanche kunnen nemen tegen Lorient, die het slechtste uitrecord heeft in de Ligue 1. Alleen Paris Saint-Germain heeft meer doelpunten gemaakt dan Rennes in de Ligue 1 en heeft er meer dan één gescoord in elk van hun laatste zes thuiswedstrijden, en ik verwacht dat de ploeg van Bruno Genesio, die op jacht is naar de Champions League, aanvallend gaat spelen tegen Lorient.
Kopenhagen maakt een zet na negen van hun laatste tien overwinningen in de Deense topvlucht en ik hoop dat de koplopers thuis nog drie punten hebben tegen Landers weten te pakken, die er drie op rij hebben verloren. De ploeg van Jesse Thorup kreeg in elk van hun laatste vijf thuiswedstrijden geen doelpunt tegen, en aangezien de bezoekers slechts één van hun laatste zeven uitwedstrijden hebben gewonnen, ben ik verheugd dat de gastheren de drie punten zullen pakken. Dit is wat ze hebben gedaan in de eerste twee wedstrijden van de ontmoeting met Randers van dit seizoen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: