info@bet-experts.nl

BASKETBAL EXPERT TIP, kan Dallas de series vannacht pakken?

BASKETBAL EXPERT TIP, kan Dallas de series vannacht pakken?

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Utah Jazz vs Dallas Mavericks
NBA Playoffs game 6 – Dallas leads series 2-3
29 april 04:00

Vannacht nemen de Utah Jazz het op tegen de Dallas Mavericks. De series kan beslist worden door Dallas als zij deze wedstrijd weten te winnen. Dallas dat slechts in 2 van de vijf wedstrijden beschikte over sterspeler Luka Doncic wist leidt de series met 3-2. Onder meer door knappe prestaties van Jalen Brunson die zichzelf heeft overstegen tijdens deze Playoff reeks, met gemiddeld 29 punten. De Mavericks beschikken vanavond weer over Luka Doncic, die zijn superster status altijd weet te bewijzen tijdens de Playoffs. Voor de Utah Jazz ziet het er minder voorspoedig uit nu hun sterspeler Donovan Mitchell als twijfelgeval staat gelabeld voor de wedstrijd vannacht, met een blessure.

De Mavericks die vorige twee keer een sterk Clippers team troffen in de eerste ronde van de Playoffs zijn nu meer dan ooit gedreven de eerste ronde uit te komen. Ondanks dat zij de vorige twee keer in de eerste ronde verloren, zetten zij als jong team een veel belovende prestatie neer. Na een sterk seizoen met 52 wins komen zij als vierde geplaatste uit de western conference. De Utah Jazz wisten met net geen 50 wins de vijfde plek in de western conference te pakken. Zij hebben een gedegen all-round sterk team. Met een van de beste defensieve big man in Rudy Gobert, een all-star guard in Donovan Mitchell, een van de beste sixth man of de league in Jordan Clarkson en scherpschietende Forward Bojan Bogdanovic.

Het gameplan van de Mavs is het uitlokken van Rudy Gobert naar de driepunt-lijn, zodat hij niet in de paint aanwezig is om rebounds te pakken en schoten te blokken. Dit betekent dat Luka Doncic zichzelf veel achter de driepunt-lijn zal opstellen en er vanuit hier via screens gezocht zal worden naar een switch zodat er een match-up komt met Gobert.

Tips van deze wedstrijd

Ik schat de kansen van de Mavs goed in vannacht, vooral als Donovan Mitchell niet speelt. Echter zijn wedstrijden in de Playoffs lastig te voorspellen en kunnen ze altijd beide kanten op. Ik verwacht een goede wedstrijd van Doncic en denk dat hij een double-double gaat halen. De punten spreken voor zich en het mooie is bij Doncic dat hij de double-double met zowel rebounds als assists kan voltooien. De laatste 2 wedstrijden die hij speelde in deze series haalde hij in allebei een double-double. Deze is voor een mooie odd van 1.66 een no-brainer voor mij. Vervolgen is er een mooie special: Jalen Brunson scoort meer punten dan Bojan Bogdanovic. Dit gebeurde in 4 van de vorige 5 wedstrijden in deze series en met de vorm en het zelfvertrouwen dat Brunson heeft op het moment is dit een mooie kans tegen een goede odd van 1.77.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: