info@bet-experts.nl

AUSTRALISCHE LUNCH, doelpunten in Keilder Downs!

AUSTRALISCHE LUNCH, doelpunten in Keilder Downs!

Green Gully SC – Dandenong Thunder SC

Australië NPL Victoria ; 12:00 13 mei 2022

De value vandaag tijdens de lunch richting het weekend ligt bij de thuisploeg en doelpunten. Green Gully zag meer dan 2.5 doelpunten in 4 van de laatste 5 wedstrijden. Dandenong Thunder zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van de laatste 8 wedstrijden. Dandenong Thunder zag beide teams scoren in 7 van de laatste 8 wedstrijden.

Ook onderlinge ontmoetingen staan garant voor doelpunten, de laatste 8 ontmoetingen eindigde allemaal in meer dan 2.5 doelpunten en beide teams scoren. Green Gully kreeg in de laatste 10 ontmoetingen allemaal een doelpuntje om de oren.

Opvallend feitje!

Een opvallend feitje wanneer er gespeeld wordt in Keiler Downs in Australië de thuisbasis van Green Gully, Dandenong Thunder kwam al 6 keer eerder op bezoek, 6 keer vielen er meer dan 3.5 doelpunten, 5 keer verloor Green Gully niet en 6 keer scoorde Green Gully meer dan 1.5 teamgoals. In deze 6 ontmoetingen vielen maar liefst 32 doelpunten!! Met uitslagen van: 2-2, 6-2, 2-3, 6-1, 2-2 en 3-1.

Gok opties

Ik speel hier een betbuilder met meer dan 1.5 doelpunten en dat de thuisploeg Green Gully SC vandaag niet verliest. Andere opties zijn Meer dan 2.5 doelpunten, Beide teams scoren en de laatste optie is Green Gully scoort meer dan 1.5 teamdoelpunten!

SAFE BET

RISKY BET

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: