info@bet-experts.nl

ATP & WTA Tennis tips: toernooien overal in Europa bezig!

ATP & WTA Tennis tips: toernooien overal in Europa bezig!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om overdag de dag toch mooi door te komen hebben we geluk met een aantal mooie tennis wedstrijden overdag! Er zijn namelijk ATP’s en WTA’s bezig in Seoul, Sofia, Tallinn en Tel Aviv. Ik heb de beste tips voor jullie hieronder op een rijtje gezet!

Tim van Rijthoven – Holger Rune

Van Rijthoven is na zijn geweldige toernooi in Rosmalen en vervolgens in Wimbledon waar hij ook een aantal geweldige partijen neerzette, een stuk minder gaan spelen. De nummer 109 neemt het op tegen de Deen Rune die momenteel op plek 31 staat.

Rune speelde een toernooi in Metz waar hij won van Bonzi en verloor met 2-1 van de Kazachstaan Alexander Bublik. Ik verwacht dat Rune vandaag net zoals een jaar geleden in Portugal te sterk zal zijn voor Tim van Rijthoven.

Bet: Holger Rune wint de wedstrijd @1.50

Wang Xin. – Maia Haddad

De Braziliaan Maia Haddad schiet omhoog in de WTA ranglijst en staat momenteel op de 15de plaats. Ze neemt het op tegen Wang Xin uit China die momenteel op de 87 plaats staat.

De twee dames hebben al twee eerdere ontmoetingen gehad in México en Portugal. Twee keer was de Braziliaanse Maia Haddad met 2-0 te sterk voor de Chinees. Vandaag in Estland verwacht ik een zelfde spelbeeld waar Maia makkelijk in straight sets de winst zal pakken.

Bet: Maia Haddad wint met 2-0 @1.80

Jeffrey John Wolf – Emil Ruusuvuori

In de hoofdstad van Israel Tel Aviv neemt Amerikaan Jeffrey John het op tegen de Fin Emil Ruusuvuori. De twee ontmoette elkaar slechts één maandje geleden in Cincinnati waar Ruusuvuori met 7-6, 6-2 wist te winnen ondanks het thuisvoordeel van Amerikaan Jeffrey John.

Jeffrey speelde een ATP in San Diego waar hij na twee rondes uitgeschakeld werd door O’Connell waar hij verloor met 2-0. Emil speelde de ATP in Metz waar hij net zoals Rune Holger met 2-1 verloor van de man uit Kazachstan Alexander Bublik.

Ik verwacht dat net zoals een maandje geleden Emil wederom te sterk zal zijn voor Amerikaan Jeffrey John.

Bet: Emil Ruusuvuori wint de wedstrijd @1.50

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: