info@bet-experts.nl

ATP TENNIS: We reizen weer af naar Bulgarije & Israël!

ATP TENNIS: We reizen weer af naar Bulgarije & Israël!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Broady – Cilic

We starten vandaag vroeg om 10:00 in Israel voor de Brit tegen de kroaat. Nummer 174 neemt het op tegen nummer 16 van de wereld. Cilic speelt tennis van hoog niveau de laatste weken waar ook Broady de laatste weken veel wedstrijden weet te winnen.

Toch denk ik dat Cilic vandaag net zoals eerder dit jaar in London weet te winnen van de Brit zonder dat daar een hele spannende set aan te pas hoeft te komen.

Bet: Under 0.5 tiebreak @1.54

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE CLAIMEN!

Kamil – Majchrzak – Marc Huesler

Twee wat onbekendere namen nemen het om 13:00 op in Bulgarije voor de kwartfinale van de ATP van Sofia. De Pool Kamil staat momenteel op de 119de plaats en de Zwitser Huesler op de 95ste plek.

De twee ontmoette elkaar al 2 keer eerder, twee keer in een Challenger. Zowel in 2021 en in 2019 wist de Pool te winnen van Marc, met 2-0 en 2-1.

Kamil wist zijn laatste 4 wedstrijden te winnen, dit toernooi won hij al van niet de minste spelers. namelijk Otte en Berankis. Huesler won knap van Carreno Busta en schakelde daarvoor Blancaneaux uit Frankrijk uit.

Ik verwacht een mooi gevecht waar de Pool Kamil minstens één setje weet te pakken.

Bet: Kamil +1.5 Set handicap @1.49

Djokovic – Pospisil

Om 14:00 neemt de Serviër Djokovic het op tegen de Canadees Pospils, zoals de odds al doen vermoeden namelijk een 1.04 voor winst van Djokovic wordt dit een walk in the park voor Djokovic.

Djokovic speelde al 5 keer eerder tegen Pospisil, 5 keer wist hij het onder 20.5 game te houden en 5 keer won hij in straight sets. Ook vandaag verwacht ik weer een erg makkelijke partij.

Bet: Under 20.5 games @1.50

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: