info@bet-experts.nl

ATP TENNIS TIPS: Rondje Europa!

ATP TENNIS TIPS: Rondje Europa!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Gister een succesvolle ATP run gehad, enkel de WTA tip liep fout. Vandaag gaan we daarom ook alleen voor het mannen tennis. Hieronder een aantal leuke tips voor overdag en de vroege avond!

Marc-Andrea Huesler – Geoffrey Blancaneaux

Geoffrey mag zijn tweede ATP toernooi gaan spelen nadat hij zich heeft gekwalificeerd door knap te winnen van Italiaan Seppi en Nederlander Haase!

Deze twee mannen hebben elkaar al een keer eerder ontmoet tijdens een challenger toernooi in Zwisterland. Fransman Blancaneaux wist toen knap te winnen met 2-1 in een pot met maar liefst twee tiebreaks!

Vandaag is de Zwitser wederom een favoriet volgens de bookmakers, niet geheel onterecht naar mijn mening, maar ik verwacht dat de Fransman Geoffrey het Huesler erg moeilijk kan gaan maken net zoals in Zwitserland.

Bet: Over 20.5 Games @1.50

Lorenzo Sonego – Bernabe Zapata Miralles

Om 11:00 nemen Italiaan Lorenzo en Spanjaard Zapata het tegen elkaar op in Sofia, Bulgarije. Sonego bevindt zich in een geweldige vorm en wist de laatste 5 wedstrijden overtuigend te winnen van een aantal top spelers zoals Bublik, Hurkacz en Korda en wist daarmee de ATP van Metz in Frankrijk te winnen!

Zapata speelde op 10 september zijn laatste solo toernooi en verloor toen in de Challenger van Sevilla met 2-0 van landgenoot Carballés.

De twee ontmoette elkaar al 3 keer eerder, 3 keer wist de Italiaan aan het langste eind te trekken waarvan twee keer in straight sets. De meest recente keer dat ze elkaar ontmoette was vorig jaar in Dubai waar Sonego makkelijk met 6-2, 6-2 won. Ik verwacht straks hetzelfde spelbeeld!

Bet: Under 24.5 Games @1.50

Extra: Sonego -3.5 Games Handicap @1.80

Jan-Lennard Struff – Dusan Lajovic

Rond de lunch nemen de Duitser Struff en de Serviër Lajovic het tegen elkaar op in de ATP van Sofia. Struff wist zich makkelijk te plaatsen voor dit toernooi door 2 keer in straight sets te winnen van Basic en Dougaz.

Lajovic kwam eerder deze maand uit in de Challenger van Genoa, Italië waar hij de halve finale verloor van Pellegrino met 2-0.

De twee ontmoette elkaar al 2 keer eerder, 2 keer werden het spannende partijen waar in beide partijen de Duitser aan het langste eind wist te trekken. Ik verwacht met de huidige vorm van de Duitser dat hij ook vandaag net iets te sterk zal zijn voor Lajovic.

Bet: Jan-Lennard Struff wint de wedstrijd @1.47

Dominic Thiem – Marin Cilic

Later die dag rond half 8 nemen de Oostenrijker Thiem en Kroaat Cilic het tegen elkaar op in Tel Aviv. Thiem die momenteel 173ste staat geplaatst op de ranglijst -maar veel hoger hoort te staan- speelt de afgelopen weken goed tennis.

Cilic daarentegen speelt nog beter tennis de laatste weken, hij speelde zijn laatste toernooi begin deze maand in de Grand Slam van New York waar hij door de huidige nummer 1 van de wereld werd uitgeschakeld na een bijna 4 uur durend gevecht met Carlos Alcaraz.

Thiem en Cilic ontmoette elkaar al 4 keer eerder, 4 keer wist Thiem de partij naar zich toe te slepen. Aangezien het goede tennis en wedstrijd ritme van Thiem zie ik zeker een value liggen dat Dominic Thiem minimaal één setje weet te pakken vanavond.

Bet: Dominic Thiem +1.5 Set Handicap @1.50

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: