info@bet-experts.nl

ATP TENNIS: Met vandaag wederom Sofia, Seoul & Tel Aviv!

ATP TENNIS: Met vandaag wederom Sofia, Seoul & Tel Aviv!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Casper Ruud – Nicolas Jarry

Om 12:00 neemt de nummer twee van de wereld uit Noorwegen het op tegen nummer 111 Chileen Nicolas Jarry in Zuid-Korea. Eigenlijk is er weinig uitleg nodig voor de pick die ik gekozen heb voor deze wedstrijd. Ondanks dat Jarry goed tennis aan het spelen is afgelopen weken, is Ruud nog veel beter tennis aan het spelen. Hij verloor de finale van de Grand Slam in New York van de huidige nummer 1 Carlitos Alcaraz.

Ik verwacht vanmiddag een walk-over van de Noor, een te mooie odd voor to win in straight sets naar mijn mening!

Bet: Casper Ruud wint met 2-0 @1.46

Lorenzo Sonego – Holger Rune

20 minuten later neemt Italiaan Lorenzo het op tegen supertalent uit Noorwegen Holger Rune in Bulgarije. Ik verwacht dat het supertalent uit Noorwegen het de ervaren Italiaan het erg lastig kan gaan maken vandaag.

Sonego won zijn laatste 6 partijen en won onder andere de ATP van Metz. Rune won zijn laatste partij tegen de Nederlander Tim van Rijthoven knap met 2-0 na 2 spannende tiebreaks.

Ik verwacht dat Rune vandaag wederom een sterke servers kan laten zien en dat hij het de Italiaan moeilijk kan gaan maken!

Bet: Meer dan 21.5 Games @1.54

Novak Djokovic – Pablo Andujar

Iets voordat de avond valt in Tel Aviv neemt voormalig nummer 1 Novak Djokovic het op tegen Spanjaard Pablo Andujar. Djokovic rolt vrijwel iedereen op in zijn solo matches, en wanneer hij tegen de lager geklasseerde spelers speelt weten zij vrijwel nooit meer dan 4 games te pakken.

Ook vanavond verwacht ik dat Novak wederom makkelijk weet te winnen met een flink verschil. Er valt voor de rest weinig te zeggen over deze match-up. Het klasse verschil is gewoon enorm groot tussen deze twee spelers.

Bet: Novak Djokovic -6.5 game handicap @1.65

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: