info@bet-experts.nl

Atp tennis: Met vandaag een thuiswedstrijd voor Matteo Berrettini!

Atp tennis: Met vandaag een thuiswedstrijd voor Matteo Berrettini!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Bet Experts heeft vandaag weer een prachtige tennis pick voor jullie klaar staan! Lees snel verder hieronder.

Carballés Baena – Berrettini

Vanmiddag rond half 4 begint de wedstrijd tussen de Spanjaard Roberto en de Italiaan Matteo in Florence voor de round of 16.

Berrettini is gisteren uitgeschakeld in de dubbels samen met zijn broer, dus kan hij alle focus leggen op de singles in Florence. Vandaag is zijn eerste wedstrijd tegen de nummer 80 geplaatste Carballés.

Berrettini’s laatste toernooi was de Laver Cup waar hij in Team Europe zat met onder andere Djokovic, Nadal en Federer. Berrettini speelde een uitstekend toernooi waarin hij al zijn eigen single wedstrijden wist te winnen van Coric, Baes, Ymer en Auger. Niet de minste namen dus!

KLIK OP DE AFBEELDING EN CLAIM!

Vanmiddag neemt hij het op tegen een stuk slechtere tegenstander Roberto is inmiddels 29 jaar en het lukt hem maar niet om te stijgen op de ranglijst. Hij speelt vooral Challenger waar hij erg wisselvallig presteert.

De twee ontmoette elkaar één keer eerder in Rusland in 2019 waar Berrettini toen al makkelijk wist te winnen met maar liefst 6-1, 6-2. Berrettini was toen slechts 22 jaar oud!

Ik verwacht vanmiddag hetzelfde spelbeeld waar Berrettini een makkelijke 2-0 tegemoet gaat in wat voor hem een thuiswedstrijd in eigen land is.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: