info@bet-experts.nl

ATP ROME, meer dan 2 keer je inzet met deze dubbel!

ATP ROME, meer dan 2 keer je inzet met deze dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Cristian Garin – Alexander Zverev

ATP Rome ; 11:00

Ik verwacht winst voor Zverev, maar een sterke Garin die de nodige games weet te pakken tegen de Duitser. Ondanks dat Zverev in zijn twee voorgaande wedstrijden nog geen set verloor, won hij ze beide niet met een handicap van -5.5. Hij speelde tegen zowel tegen de Argentijn als tegen de Australier een tiebreak. Kijkend naar de voorgaande ontmoeting op klei werd het zelfs 2-1 voor Cristian Garin waar hij knap won in de thuisbasis van Zverev.

Denis Shapovolov – Ruud Casper

Denis Shapovolov komt uit een 2-1 winst tegen clay master Rafael Nadal. Nadal raakte in de laatste set geblesseerd aan zijn enkel, echter speelde Denis wel een enorm sterke wedstrijd en wist hij na een 6-1 verlies de eerste set het tij te keren.

Casper Ruud speelt tot nu toe ook een degelijk toernooi, hij won van de Nederlander Botic met 2-1 en schakelde de Amerikaan Brooksby uit in straights.

Deze twee mannen stonden één keer eerder tegen over elkaar op 22 mei 2021 in Geneva in Zwitserland, waar het 2-0 voor Casper Ruud werd. Dit was echter geen makkelijk wedstrijd voor Ruud, hij won de eerste set na een tiebreak met 8-6 en de tweede set met 6-4.

Ik denk dat het een replica van de wedstrijd in Geneva kan gaan worden vanmiddag en verwacht dan ook makkelijk meer dan 19.5 game.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: