info@bet-experts.nl

ATP ROME DUBBEL, van alle markten thuis, ook van tennis!

ATP ROME DUBBEL, van alle markten thuis, ook van tennis!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Carreno Busta, Pablo – Khachanov, Karen

Carreno Busta is een veel betere speler op de klei ondergrond die ligt op de banen in Rome, dit is ook te zien aan de vorige ontmoetingen tussen deze twee spelers. Carreno Busta wist niet één keer te winnen op het verharde buitenveld, maar wist 3 van de 3 keer te winnen van de Rus wanneer ze op klei speelde. De drie keren werd het ook 2-0 in sets, ik verwacht ook vanmiddag weer een 2-0 overwinning van de man uit Spanje die ook het publiek met zich mee zal hebben.

Goffin, David – Brooksby, Jenson

De Belg Goffin en de Amerikaan Brooksby ontmoette elkaar nog niet eerder, vanmiddag rond ik verwacht 4 uur zullen ze het opnemen in Rome. Goffin komt uit een moeilijk gevecht tegen Hurkacz die hij op wonderbaarlijke wijze met 2-0 wist te winnen na twee tiebreaks. Brooksby wist makkelijk 2-0 te winnen van Cobolli de op de 150 geplaatste Italiaan.

Goffin speelt dit jaar enorm goed en wist dit seizoen zelfs al bijna van Nadal te winnen, na zijn enorm knappe 2-0 overwinning op de pool Hurkacz verwacht ik dat hij ook vanmiddag de winst weet binnen te slepen tegen de Amerikaan Brooksby.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: