info@bet-experts.nl

ATP Miami: Verrassing Eubanks neemt het op tegen Medvedev!

ATP Miami: Verrassing Eubanks neemt het op tegen Medvedev!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Om 19:00 vanavond wordt er afgeslagen op het centre court tussen Amerikaan en verrassing van dit toernooi Christopher Eubanks en de Rus Daniel Medvedev.

Het is een enorme verrassing dat Eubanks nog in dit toernooi zit, hij speelde al 6 wedstrijden. Shelbayh, Klein, Kudla, Coric, Barrere en Mannarino werden allemaal aan de zegekar gebonden. Ondanks de knappe resultaten heeft hij nog niet een ECHTE topper tegen gehad.

Klik op de afbeelding om te claimen! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Medvedev speelde pas 2 wedstrijden dit toernooi, voordat hij vorige week in de finale van Indian Wells verloor van Alcaraz won hij daarvoor 19 wedstrijden op een rij. Van zijn laatste 23 wedstrijden won hij dus 22 van zijn partijen! Dit toernooi won hij in straight sets van Carballes en Halys.

Medvedev tijd op de court tijdens de ATP van Miami: +- 2 uur

Eubanks tijd op de court tijdens de ATP van Miami: +- 8 uur

De twee ontmoette elkaar nog niet eerder, op basis van de bovenstaande statistieken en het enorme kwaliteitsverschil en de geweldige vorm waarin Medvedev zich bevindt moet dit een eenvoudige overwinning worden voor de man uit Rusland.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: