info@bet-experts.nl

ATP Miami: Met de kersverse nummer 1 op dag 2!

ATP Miami: Met de kersverse nummer 1 op dag 2!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Rond half 8 vanavond wordt er afgeslagen in het Stadium in Miami, Amerika voor een strijd tussen Carlitos en Bagnis voor de ronde van 64 in de ATP van Miami.

Carlos speelde dit seizoen 3 toernooien, in alle drie de toernooien wist hij de finale te behalen. In 2 van de 3 toernooien wist hij zelf als winnaar uit de strijd te komen! Door toernooi winst in Indian Wells mag hij zich opnieuw nummer 1 van de wereld noemen!

Zijn reeks die hij neerzette in Indian Wells is buitengewoon bijzonder, hij verloor niet één set en versloeg onder meer Kokkinakis, Auger-Aliassime, Sinner en in de finale nog Medvedev! Hij heeft zijn vorm van vorig jaar na een kleine blessure weer helemaal teruggevonden.

Klik op de afbeelding en claim!

Bagnis speelt een slecht seizoen tot nu toe, hij speelde mee bij de Challenger in Santiago Chili, waar hij in de kwartfinale verloor van nummer 226 van de wereld Seyboth Wild uit Brazilië, waar hij de 2de en 3de set verloor met 1-6 en 0-6.

De twee ontmoette elkaar 3 keer eerder, in 3 van de 3 ontmoetingen wist Alcaraz te winnen. De meest recente ontmoeting was vorig jaar in Kroatië waar hij gemakkelijk met 6-0 en 6-4 de partij wist te winnen in straight sets!

Bet Experts verwacht vandaag wederom een makkelijk walk-over van de Spanjaard waar er minder dan 18.5 games vallen in de wedstrijd voor een mooie odd van 1.50 keer je inzet!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: