info@bet-experts.nl

ATP Miami: De eerste echte krachtmeting voor Spanjaard Carlos Alcaraz!

ATP Miami: De eerste echte krachtmeting voor Spanjaard Carlos Alcaraz!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond rond 22:00 wordt er afgeslagen voor de strijd tussen nummer 1 van de wereld Carlos Alcaraz en Tommy Paul die in eigen land speelt.

Alcaraz won zijn eerste twee partijen in Miami erg overtuigend in straight sets van Bagnis en Lajovic. Paul won zijn eerste twee duels van Davidovich Fokina en Huesler. Tommy Paul is ook nog actief in het dubbel spel waar hij met Shelton erg knap won van Ram en Salisbury in straight sets!

Deze twee heren ontmoette elkaar één keer eerder, vorig jaar in Canada. Daar wist Paul met 2-1 te winnen na een 1-0 achterstand. Een opvallend statistieken is dat Alcaraz momenteel al 18 sets op een rij gewonnen heeft, 8 wedstrijden op een rij wist hij niet één set te verliezen!

Bet Experts verwacht echter dat Tommy Paul het de Spanjaard lastiger zal gaan maken dan de vorige twee heren die aan de zegekar werden gebonden door de huidige nummer 1. Bet Experts verwacht minimaal 20 games in deze wedstrijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: