info@bet-experts.nl

ATP Antwerp: We starten het toernooi met een dubbel!

ATP Antwerp: We starten het toernooi met een dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Daniel Evans – Tallon Griekspoor

Rond 17:00 neemt de Brit Evans het op tegen onze Nederlander Griekspoor voor de round of 32 in de ATP van Antwerpen.

Daniel Evans verloor in zijn laatste toernooi die hij speelde begin deze maand in Tokyo van Kecmanovic met 2-1 na een bijna 3 uur durend gevecht.

Griekspoor verloor 7 dagen geleden in de eerste ronde van de ATP van Firenze na opgave tegen Karatsev. Hoewel Griekspoor in deze match de favoriet was volgens de bookmakers, werd hij volledig van de baan afgeslagen.

Ik verwacht dat Evans vandaag net zoals een maand geleden in de Davis Cup makkelijk weet te winnen van onze landgenoot. Een overwinning in straight sets van de Brit zie ik als een mooie single. Voor de dubbel pakken we hem wat veiliger met een overwinning van Evans.

Jack Draper – Jenson Brooksby

Eerder vandaag rond half 4 start de eerste wedstrijd van de round of 32 tussen Jack Draper en Jenson Brooksby. Ik verwacht een mooi duel tussen de 20-jarige Draper en de 21 jarige Brooksby.

Twee supertalenten die tegenover elkaar staan staat vaak garant aan een mooie spannende pot. Draper verloor zijn laatste toernooi, die hij begin september speelde tegen Khachanov waar hij moest opgeven vanwege een lichte blessure. Daarvoor won hij erg knap met maar liefst 3-0 van super talent Auger.

Brooksby deed eerder deze maand mee aan de ATP van Firenze waar hij in zijn eerste ronde er met 2-1 afging tegen de Amerikaan McDonald.

De twee ontmoette elkaar slechts één keer eerder, eind juni in Engeland waar Draper met 2-0 wist te winnen van Brooksby met 6-2, 6-2.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: